*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2513640710635275152\x26blogName\x3d%E2%9C%BF%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95zierah+zephyre++%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/\x26vt\x3d-6592064251857958846', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Site Status

Site Opened @ 27/0/2011
Currently viewing: 3 Posts
You are visitor number

Looking for something?


Rewind back

10/23/11
11/09/11
11/18/11
12/07/11
12/08/11
12/09/11
12/13/11
12/23/11

Friday, 23 December 2011
aduhai result !!!

adoish .. debar gilerr taw tak tadi .. mase cikgu umum name yang dapat straight A's aku tertunggu-2 jugak name aku .. haha #perasanjeadapat8A's#  tapi takde un name aku .. soo aku  pergi lha dekat cikgu yang jage result kelas aku (3 AMANAH) .. debar jea rase.. dah dapat tue kakak aku terus amik ..dy tak kaci aku tengok .. adoi .. lepas tue dy kc mak aku ..pas tue ayah aku ..pas ayah aku baru dyorang kc aku tengok .. nangis aku kat situ doe .. terharu ..(6A2B) .. aku nak tuntut hadiah-2 aku .. mak aku cakap law dapat 6A= 6 ketul ayam kfc ..
ayah aku pulak nak bawak pergi cameron kot .. tapi kene tunggu cik na aku lha .. aku mintak fixie kat mami aku .. kazen aku sorang nyh pulak nak kc aku peluku law tak dapat 8A's ..adoii = = '
budak bilik aku pulak ..


nisa --> 8A1C
sanah --> 6A2B1D
tyah --> 6A2B
ema --> 4A4B
syerah -->7A1B
esyah -->7A1B
khalid --> 6A1B1C


gempak-2 kan result kami .. (:
adea sorang kawan aku nyh ,,kami BFF time kecik-2 dulu .. nak cari aku .. cari lha dy .. nak tengok pic dy ?


dy dapat lebeyh sikit dari aku .. 7A 2B .. kalah aku .. dy dak tahap .. mang rh .. cer aku skola tahap mesty gempak .. haha .. tapi satu jea tak gempak ..arab aku mesty D .. :P 
aku teringat pulak zaman kecik-2 dulu .. mak dy slalu panggil aku makwe n dy tuh pakwe .. cam kelakar pulak .. rindu zaman kanak-2 dulu .. aku dulu bapak segala nakal .. mak aku kunci pintu depan aku keluar ikut pintu belakang .. mak aku kunci depan belakang mak aku tidur aku pun keluar .. :P nakal kan !
mak aku keluar pergi mengajar pagi aku pun keluar .. mak aku dah balik mengajar aku tak balik lagi .. pukul 6 baru aku balik .. tue pun coz nak pergi mengaji .. law aku abis mengaji awal aku menyorok belakang pokok bile ade orang lalu jea aku kacau .. kerja aku ngan abang aku .. hahahah .. kelakar giler .. law nak citer sampai pagi esok tak habis kenangan mase kecik .. rindu giler kau .. 


k lha .. leteyh menaip .. #kbhaii :)

Eaten @ 01:24 | 0 comments