*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2513640710635275152\x26blogName\x3d%E2%9C%BF%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95zierah+zephyre++%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/\x26vt\x3d-6592064251857958846', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Site Status

Site Opened @ 27/0/2011
Currently viewing: 3 Posts
You are visitor number

Looking for something?


Rewind back

10/23/11
11/09/11
11/18/11
12/07/11
12/08/11
12/09/11
12/13/11
12/23/11

Friday, 9 December 2011
kenape ???

see the title right ..
hurrmmm .. nak story about capital I A lha . . :'(
capital I A ,, kenape kau buad aku macam nyh ..
kenape kau biar kan cinta aku untuk kau sepi macam tue jea..
sampai hati kau kan !!!
sumpah aku sayang kau !

tapi .. malam semalam (7/12/2011) kau dtg rumah aku ..
kite lepak-2 kat luar ..
happy giler dowh !!!
aku rase cam nak hug kau kat situ jea.. 




tpi ,, kite dah takde ape-2 ..
kite juz kawan jea kan .. :'(


aku sedeyh kau taw tak .. !!! 
kau buang cinte aku macam tue jea kan ,,
sayang aku untuk kau,, kau buang cam sampah jea ..
kau tolong lha faham ,,, 
aku sayang kau sangat-2 ,,

aku perlukan kau lha !!!
aku perlu kan kau sebagai cinta hati aku ,,
sebagai penyelamat aku,,
sebagai hero aku ,,


selama kite putus since (17/10/2011) 
aku tak pernah putus asa tunggu kau tahu tak ,,
coz aku nak kau jea dalam hati aku ..
jadi cinte mati aku ,,
kau tahu tak ??




maafkan aku ,,
aku tak boleyh nak buang kenangan kite !!! 
ianye terlalu bermakne buad aku ,,

serius aku cakap ,,
aku tak boleyh nak lupakan kau ,,
kau tak same cam bf-2 ak slame nyh ..
kau boyfie yg paling aku sayang ..
tapi sekarang ,,
kau dah jadi ex boyfie aku ..
kau dah jadi milik org lain ..
how could u !!!


aku akan tetap tunggu kau kembali pade aku ,, !!! 
thanz coz jadi boyfie yg paling best sayang ,, 
nak taw something tak ??
mase kite kapel ..
aku rase selamat jea nan kau ,,
sebab ap ??
sebab kau ade silat ,,kau ad tomoi ,,
kau boleyh protect aku ,,
tpi syg ,,kau akn protect ak lg kea skrg ??
kite kan da tak de pape hubungan ,,
kau nak tahu tak sebab aku tak nak pandang muke kau mase kite mule-2 putus dulu 
coz aku tak sanggup nak tgok org yg aku syg dah jadi milik org laen ,,
dah jadi syg org lain .,
aku tak sanggup dowh ,,
TAK SANGGUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k lha sayang ,,
ape-2 pon ,,
aku tetap sayang kau damn much fucker !!!!!!!!!!



Eaten @ 03:07 | 0 comments