*munch* *munch* *burp*
hmm? what??? o___O
<!-- --><!-- --><style type="text/css">@import url(http://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/697174003-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2513640710635275152\x26blogName\x3d%E2%9C%BF%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95zierah+zephyre++%E2%97%95%E2%80%BF%E2%97%95%E2%9C%BF\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://zierahzephyre.blogspot.com/\x26vt\x3d-6592064251857958846', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener("load", function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=6906650705735714279&amp;targetPostID&amp;blogName=Be+HaPpIE+%21%21&amp;publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&amp;navbarType=BLACK&amp;layoutType=CLASSIC&amp;homepageUrl=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2F&amp;blogLocale=en&amp;searchRoot=http%3A%2F%2Fdesolate-luv.blogspot.com%2Fsearch" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="100%" id="navbar-iframe" title="Blogger Navigation and Search"></iframe> <div></div>

Disclaimer

Attention Cookie Eaters

This is my Blog, as you all know. So that means no1 is allowed to copy anything here without my permission. Spamming also is forbidden. Rude / vulgar words in my tagboard will be deleted. And lastly, enjoy your stay here. (:




Navigations



Site Status

Site Opened @ 27/0/2011
Currently viewing: 3 Posts
You are visitor number

Looking for something?


Rewind back

10/23/11
11/09/11
11/18/11
12/07/11
12/08/11
12/09/11
12/13/11
12/23/11

Sunday, 23 October 2011
asal kau curang haa gilaa ?

okay , , u all nampak kan tajuk kat atas tue . . So today , , i nak story kat u all about my ex lha . .
u all nak taw ta camne i clash nan dy , , ala , ,nak la , ,nak la, , #okayysayemengarut#
u all taw ta time kamie kapel (beberape mggu sblum clash) dy block i . . #memangpengecutjantanny#
u all nak taw ta sebab ap dy block i , , it's b'coz dy ltak pic awek baru dy tue , , #hancurluluhhatiini#
sampai hati dy buad i macam ny , , i taw pun b'coz i tgk fb dy gune fb my bro . . #nasebbaekbrosayetakesah#
after that , , i pun sent mecet tat dy , , berbunyi begini  (biey ade awek lain kan , , ta pe lha camtue , , kite putos , ,) n then , ,start from that time i'm single , , i malas nak maki-2 dy bagai , , coz i takot dy terase , , but it's okayy lha darl . .aku sayang kau lha gilaa ! so aku nak kau hepy nan awek baru kau , , jangan maenkan dy macam yg ka buat kat aku plak taw , ,


that's only kowt for today's . . *akutetapsayangkau*

Eaten @ 23:02 | 1 comments